Харківська районна рада
Головна Новини Закріплення в Конституції євроатлантичного напрямку розвитку України повністю відповідає нашим національним інтересам – Президент України

Закріплення в Конституції євроатлантичного напрямку розвитку України повністю відповідає нашим національним інтересам – Президент України

20 Вересня, 2018.

Президент Петро Порошенко наголошує, що запропоновані ним зміни до Конституції України щодо курсу України на членство у Європейському Союзі та НАТО повністю відповідають національним інтересам і настроям більшості українського суспільства. Про це Глава держави заявив у Верховній Раді виголошуючи Послання «Про внутрішнє та зовнішнє становище України в 2018 році».
«Сьогодні у цій залі Верховної Ради України голосуватимуть за зміни до Основного закону про незворотність курсу на набуття членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору. Користуючись нагодою, закликаю всіх вас, шановні народні депутати, підтримати цю ініціативу та скерувати цей документ на експертизу до Конституційного суду», — звернувся Президент до парламентарів.
«Цей проект цілком і повністю відповідає нашим національним інтересам і відповідає настроям більшості нашого суспільства», — особливо наголосив Петро Порошенко.
Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги