Харківська районна рада
Головна Новини Вітання Президента з нагоди Міжнародного дня волонтера

Вітання Президента з нагоди Міжнародного дня волонтера

05 Грудня, 2018.

Шановні друзі!

5 грудня уже понад тридцять років уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера — свято кожного, хто за велінням серця та покликом душі безкорисливими вчинками укріплює людську віру в ідеали добра й справедливості.

Під час Революції Гідності, російської агресії на Сході нашої держави потужний волонтерський рух став взірцем єдності українського суспільства, його зрілості та самоорганізації. У ці складні для України роки волонтерська спільнота здивувала весь світ палкою відданістю країні, безмежною мужністю та невичерпним патріотизмом.

Розуміючи ступінь Відповідальності за долю держави та її майбутнє, волонтери жертовною щоденною працею допомагали українській армії поставати з руїн, стали надійним тилом для воїнів, які ціною власного життя захищали територіальну цілісність і незалежність України.

І зараз вони продовжують консолідуватись, взявши на себе розв’язання найгостріших проблем військових, ветеранів та переміщених з тимчасово окупованих територій осіб, відстоюючи святе право на гідне буття у демократичній державі.

Низький уклін усім вам за кращі прояви людської вдачі та унікальні чесноти, за активну громадянську позицію й щире прагнення утверджувати європейські цінності в Україні.

Бажаю миру, оптимізму, здоров’я та невичерпної енергії!

Петро ПОРОШЕНКО

 

Джерело інформації – https://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-z-nagodi-mizhnarodnogo-dnya-volontera-51742

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги