Харківська районна рада
Головна Новини Вітання Президента військовослужбовцям, працівникам та ветеранам Збройних Сил України

Вітання Президента військовослужбовцям, працівникам та ветеранам Збройних Сил України

06 Грудня, 2018.

Шановні воїни!

Сердечно вітаю вас із Днем Збройних Сил України — святом, яке уособлює мужність і незламність захисників рідної землі.

Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Наші боєздатні Збройні Сили — це здобуток і заслуга мільйонів українців-патріотів, які зробили неймовірне — збудували армію і зупинили агресора.

Щодня, спираючись на всенародну підтримку, зростає вишкіл українських воїнів, які зі зброєю в руках забезпечують мир та спокій українських громадян.

У цей складний для нашої історії час вважаю за важливе звернутися до молоді України із закликом: «Виконай свій громадянський обов’язок! Захисти Україну! Отримай необхідні військові навички та вміння для захисту нашої держави! Вступи на військову службу за контрактом!»

Від імені Українського народу висловлюю щиру вдячність усім, хто вже носить горде звання — військовослужбовець Збройних Сил України, за Ваше сумлінне виконання військового обов’язку, відвагу, героїзм та самопожертву, яку ви щодня демонструєте у війні з російським окупантом.

Світла пам’ять героям, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг вічно житиме в наших серцях та слугуватиме взірцем чесного й самовідданого служіння Вітчизні.

Переконаний, що Збройні Сили України й надалі надійно стоятимуть на варті незалежності та територіальної цілісності України, а висока професійна майстерність наших воїнів у поєднанні з потужною зброєю і військовою технікою й надалі залишатимуться могутнім гарантом обороноздатності держави.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба та непохитної віри у нашу перемогу.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

Петро ПОРОШЕНКО

 

 

Джерело інформації –  https://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-vijskovosluzhbovcyam-pracivnikam-ta-vete-51790

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги