Харківська районна рада
Головна Новини Вітання голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з Днем Незалежності України

Вітання голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з Днем Незалежності України

24 Серпня, 2020.

Шановні земляки!

Щиро вітаю з Днем Незалежності України!

Майже тридцять років тому волелюбний український народ нарешті здобув омріяну незалежність. Вікові дороги до неї були тернистими і непростими. Як нелегкою є й доля держави, яка вирішила самостійно дбати про своїх громадян, розвивати інфраструктуру, плекати власну ідентичність, захищати суверенітет і кордони.

У розпалі демократичних перетворень сучасна Україна зіштовхнулася з численними внутрішніми та зовнішніми викликами, які, переконаний, зрештою будуть подолані завдяки працьовитості й інтелектуальному потенціалу нашого народу. Адже вітчизняними ученими, спортсменами, митцями пишаємося не лише ми, їх здобутки високо оцінюються усією світовою спільнотою.

Вірю, що масштабні звершення і перетворення в усіх галузях суспільства сприятимуть розвитку спроможних територіальних громад та забезпеченню гідного рівня життя кожному українцю.

Хай день визначного національного свята стане невичерпним джерелом для творення корисних і змістовних справ в ім’я миру та щасливого майбуття незалежної й неподільної України. Зі святом тебе, наша рідна країно!

 

Джерело інформації – http://www.oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/24672-dvadtsyat-dev-yat-rokiv-tomu-verkhovna-rada-ukrajini-ukhvalila-istorichnij-dokument

 

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги