Харківська районна рада
Головна Новини Відкриття мініпроєкту в Покотилівському ліцеї «Промінь» Харківської районної ради Харківської області

Відкриття мініпроєкту в Покотилівському ліцеї «Промінь» Харківської районної ради Харківської області

04 Грудня, 2019.

04 грудня в селищі Покотилівка відбулось відкриття мініпроєкту «Майстерня професій», реалізованого в рамках обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

В рамках цього мініпроєкту для двох класів ліцею, де проходить трудове навчання, було зроблено заміну застарілого обладнання на більш сучасне. Кабінет для хлопців обладнали новими верстатами, приладдям та інструментами.
Для класу дівчат стару комору переобладнали у міні-кухню, придбали електром’ясорубку, мультиварку, міксер, посуд, столи, встановили швейно-вишивальні машини. Проєкт реалізовано на загальну суму 294941 грн.

В урочистому відкритті взяли участь: заступник начальника управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків виконавчого апарату Харківської обласної ради Ірина Ковальова, керуючий справами виконавчого апарату Харківської районної ради Сергій Стасєв, депутат Харківської районної ради Вікторія Дємочко, Покотилівський селищний голова Анатолій Павленко, Бабаївський селищний голова Олександр Мороз.

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги