Харківська районна рада
Головна Новини Відбулися урочисті заходи в селищі Буди з нагоди Дня визволення селища від німецько-фашистських загарбників та Дня  його заснування

Відбулися урочисті заходи в селищі Буди з нагоди Дня визволення селища від німецько-фашистських загарбників та Дня  його заснування

10 Вересня, 2018.

8 вересня в сел. Буди відбулось святкування Дня визволення селища від німецько-фашистських загарбників та з нагоди Дня  його заснування.
В урочистих заходах взяли участь: заступник голови Харківської районної ради Казаков О. Є., заступник голови Харківської районної державної адміністрації Мєуш Н. В., Будянський селищний голова Біліченко В. В., голова Харківської організації ветеранів України Червоний А. С.
Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять воїнів-визволителів, які під час бойових дій віддали своє життя за свободу нашого рідного краю. Після чого здійснили покладання квітів до пам’ятника Слави загиблим воїнам у місцевому парку.
Під час проведення урочистостей усіх гостей та учасників свята пригощали польовою кашею, а на завершення заходу відбувся святковий тематичний концерт.
Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги