Харківська районна рада
Головна Новини Відбулася районна серпнева педагогічна конференція «Освітня реформа в Харківському районі. Виклики та перспективи»

Відбулася районна серпнева педагогічна конференція «Освітня реформа в Харківському районі. Виклики та перспективи»

29 Серпня, 2019.

29 серпня відбулася районна педагогічна конференція «Освітня реформа в Харківському районі. Виклики та перспективи».

Відкриваючи захід, керівники району зазначили, що районна влада сповна розуміє свою відповідальність за розвиток освіти в районі, постійно надає підтримку закладам освіти і робитиме це надалі.

Головою Харківської районної ради М.Литвиненком та заступником голови Харківської районної державної адміністрації О.Малишевою проведено нагородження кращих колективів закладів освіти району за результатами роботи в 2018/2019 навчальному році та за підготовку закладів освіти до роботи в 2019/2020 навчальному році.

Заступник голови Харківської районної державної адміністрації О.Малишева у своєму виступі «Пріоритет освіти. Цифри та факти»  інформувала педагогічну громадськість району про покращення матеріально-технічної бази закладів освіти, здійснення різних видів ремонтних робіт у закладах  за результатами спільної роботи закладів освіти, відділу освіти, районної державної адміністрації, районної ради та місцевих громад.

Здійснено аналіз роботи закладів освіти у 2018/2019 навчальному році та визначено основні шляхи реалізації освітньої реформи в закладах освіти району в докладі «Освітня реформа в Харківському районі. Виклики та перспективи» начальником відділу освіти Харківської районної державної адміністрації О.Бабельчук.

Про організацію роботи з інклюзивної освіти та систему роботи КУ «Інклюзивно-ресурсний центр №1» розповіла директор центру Н.Савенкова.

З першими успіхами та викликами Нової української школи присутніх ознайомила М.Макарова, учитель початкових класів Хорошівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Досвідом з організації та проведення військово-патріотичної гри «Джура» у системі національно-патріотичного виховання учнівської молоді, проблемами та шляхами їх вирішення у своєму виступі поділився П.Зражевець, учитель предмета «Захист Вітчизни» Бабаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу Потапенка П.О.

Про інноваційні технології в сучасному освітньому середовищі відповідно до вимог часу розповіла Є.Бутенко, учитель математики Липецької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені П.В.Щепкіна.

Начальник відділу освіти О.Бабельчук вручила переможцям та лауреатам районних етапів конкурсів професійної майстерності «Учитель року-2019» та «Кращий вихователь Харківщини-2019» грамоти та подяки Харківської районної державної адміністрації, Харківської районної ради, відділу освіти, премії від відділу освіти та солодкі подарунки від районної організації профспілки працівників освіти і науки.

З вітальним словом до освітян звернулася Н.Кунченко, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки. Ніна Василівна привітала молодих учителів, які розпочинають професійну діяльність у закладах освіти району. Вчителі отримали подарунки від профспілкової організації.

Про мету, змістовність поїздки кращих учнів району до республіки Польща в межах програми обміну учнівськими делегаціями розповіла О.Ожийова, керівника учнівської делегації.

Творчий звіт про роботу продемонстрували присутнім учасники Літньої школи МАН «Ерудит».

 

http://khar-rvo.org.ua/index.php/5322-nehohh

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги