Харківська районна рада
Головна Новини Відбулася ІІ сесія Харківської районної ради VІІІ скликання

Відбулася ІІ сесія Харківської районної ради VІІІ скликання

24 Грудня, 2020.

24 грудня під керівництвом голови Харківської районної ради Володимира Кацуби відбулася ІІ сесія районної ради восьмого скликання.

Були присутні: заступники голови Харківської райдержадміністрації, представники правоохоронних органів, сільські, селищні, міські голови, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, представники комунальних підприємств, установ та закладів, засобів масової інформації.

Перед початком роботи пленарного засідання голова районної ради Володимир Кацуба урочисто вручив депутатам районної ради депутатське посвідчення та нагрудний знак «Депутат районної ради». Та зауважив: «Висловлюю надію, що кожен депутат буде прикладати максимум зусиль для вирішення нагальних проблем в районі».

В ході засідання також було оголошено про створення депутатських фракцій: Депутатська фракція «Фракція Політичної партії «Європейська Солідарність», депутатська фракція «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», Депутатська фракція ПП «Блок Світличної «Разом!» у Харківській районній раді.

Депутатами районної ради були розглянуті питання: Про внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2019 року «Про районний бюджет на 2020 рік» та додатків до нього; Про районний бюджет на 2021 рік; Про внесення змін до рішення Дергачівської районної ради VІІ скликання від 17 грудня 2019 року № 1347-35 «Про районний бюджет на 2020 рік» (зі змінами).

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги