Харківська районна рада
Головна Новини В селищі Безлюдівка презентовано мініпроєкт «School’s co-working»

В селищі Безлюдівка презентовано мініпроєкт «School’s co-working»

17 Жовтня, 2020.

16 жовтня на території Безлюдівської загальноосвітньої школи було урочисте відкрито мініпроєкт-переможець обласного конкурсу «Разом в майбутнє».

Безлюдівська загальноосвітня школа побудована у 1909 році. На сьогоднішній день там навчається 229 учнів та працює 19 педагогів. На другому поверсі школи знаходиться вчительська, в якій на жаль протягом багатьох років не проводились ремонтні роботи.

Завдяки перемозі в обласному конкурсі старе приміщення вдалось перетворити на сучасний офіс з гарним освітленням, новими меблями, мультимедійним обладнанням для участі у відеоконференціях, вебінарах.

Загальна вартість проєкту склала 291 840 грн. Для реалізації мініпроєкту залучено кошти обласного бюджету – 145 920 грн., районного бюджету – 102 144 грн., бюджету Безлюдівської селищної ради -29 184 грн., та кошти Громадської організації «Фонд підтримки місцевого розвитку» -14 592 грн.

На урочисте відкриття завітали: заступник голови Харківської районної ради Віталій Рожанський, депутат Харківської районної ради Юрій Шматько, Безлюдівський селищний голова Микола Кузьмінов та представники педагогічного колективу Безлюдівської загальноосвітньої школи.

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги