Харківська районна рада
Головна Новини Міні-проекти "Разом в майбутнє" В сел. Буди реалізовано міні-проект обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

В сел. Буди реалізовано міні-проект обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

21 вересня на території Будянської селищної ради в Будянській ЗОШ № 2 за участю депутата Харківської обласної ради Горбатовського В. В., заступника голови Харківської районної ради Рожанського В. А., селищного голови Біліченка В. В. презентували впроваджений міні-проект – переможець обласного конкурсу «Разом в майбутнє» — «Шкільний майданчик ХХІ століття».
Презентація проекта пройшла безпосередньо на майданчику біля освітнього закладу ЗОШ №2. Ініціативною групою батьків учнів школи було запропоновано, а селищною та обласною радою підтримано ідею облаштування шкільного майданчика тротуарною плиткою.
Загальна вартість проекту складає 297,5 тис. грн, з них кошти ініціативної групи 14,8 тис. грн., співфінансування з боку обласної ради 148,7 тис. грн, від селищної ради 134,5 тис. грн.
Даний конкурс проводиться 7 років поспіль, щороку громадські організації та ініціативні групи сел. Буди приймають в ньому участь та успішно реалізують міні-проекти.
Будянська селищна рада дякує за ініціативність учасникам конкурсу та Харківській обласній раді за допомогу у втілення в життя проектів розвитку громади.
Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги