Харківська районна рада
Головна Новини У Харківському районі оновлено сервісний центр Пенсійного фонду

У Харківському районі оновлено сервісний центр Пенсійного фонду

02 Січня, 2020.

02 січня відбулось відкриття оновленого сервісного центру Пенсійного фонду України для жителів Харківського району Харківської області.
В урочистостях з цієї нагоди взяли участь голова Харківської районної ради Максим Литвиненко, заступник голови Харківської районної державної адміністрації Наталія Мєуш, керівництво Головного управління Фонду області, депутати районної ради, соціальні партнери, голови територіальних громад та громадськість району.

Понад 57 тисяч пенсіонерів району отримуватимуть послуги з пенсійних питань у комфортних умовах.
Зала очікування відокремлена: обладнана місцями для сидіння, столом для оформлення документів, інформаційними стендами з питань пенсійного забезпечення та монітор, на якому транслюються ролики на пенсійну тематику, встановлено інформаційний термінал електронної черги для реєстрації відвідувачів, в зонах очікування та прийому – нові меблі, сучасна техніка У загальному доступі наявні роздаткові інформаційні матеріали.
Для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення, які пересуваються на візку, приміщення облаштовано пандусом і встановлено підйомник. Система відеоспостереження, якою обладнаний сервісний центр, дає змогу контролювати порядок руху відвідувачів.

Працівники пенсійного фонду докладають зусиль, щоб відвідувачі відчули якість обслуговування та переконались, що пенсійна служба близька до людей і працює саме для них. Результатом проведеної роботи ми бачимо реальне підвищення рівня доступу до пенсійних послуг для будь-якої категорії громадян.

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги