Харківська районна рада
Головна Новини Урочистості з нагоди дня визволення від німецько-фашистських загарбників в сел. Васищево та с. Лизогубівка

Урочистості з нагоди дня визволення від німецько-фашистських загарбників в сел. Васищево та с. Лизогубівка

20 Серпня, 2019.

19 серпня у Васищевській селищній та Лизогубівській сільській радах відбулись урочистості з нагоди дня визволення від німецько-фашистських загарбників. В центрі сел. Васищево та с. Лизогубівка зібрались місцеві жителі та гості. Відбулось вшанування загиблих воїнів, проведено громадянську панахиду.

В ході святкування відбулися святкові концерти та дискотека, в якій взяли участь як професійні артисти так і учасники художньої самодіяльності місцевого дитячого садка, Васищевської та Лизогубівської шкіл. Гості та жителі змогли пригоститися солдатською кашею та солодощами. Для дітей працювали ігрові атракціони.

На святкування до рад завітали: заступник голови Харківської районної державної адміністрації Мєуш Н.В., голова Харківської районної організації ветеранів України Червоний А.С., депутат Харківської районної ради Шматько Ю.І., радник голови Харківської районної ради Шевченко Ю.І., почесний громадянин Харківського району Шептура В.М,  депутати місцевих рад, керівники підприємств та організацій.

З теплими словами привітання до жителів громад звернулися Васищівський селищний голова Двойніков С.Л., Лизогубівський сільський голова Кануннікова О. М. та гості свята, які побажали жителям територіальних громад миру, розквіту, міцного здоров’я та добробуту.
На святі були відзначені і вручені цінні подарунки учаснику бойових дій у Другій Світовій війні Карякіну Ю М., жителям – сімейним парам які святкують у цьому році 50, 60 років шлюбу, а також матерям – сини яких сьогодні проходять військову службу в Збройних Силах України.

Позитивні емоції та радість переповнювали кожного, хто завітав на свята до сел. Васищеве та с. Лизогубівка.

 

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги