Харківська районна рада
Головна Новини Урочистості в селищі Васищеве з нагоди Дня визволення

Урочистості в селищі Васищеве з нагоди Дня визволення

22 Серпня, 2018.

19 серпня в селищі Васищеве відбулися урочисті заходи з нагоди 75-ї річниці визволення від фашистських загарбників та 371-ї річниці з дня його заснування.
В урочистих заходах взяли участь: голова Харківської районної ради Литвиненко М. В., перший заступник голови райдержадміністрації Цупило О. А., заступник голови Харківської районної ради Казаков О. Є., Васищівський селищний голова Двойніков С. Л., радник голови Харківської районної ради Шевченко Ю. І., депутати селищної ради, керівники підприємств, організацій селища.
Вранці на Братській могилі була проведена громадянська панахида за загиблими воїнами, які віддали свої життя за визволення селища. Вечором у центрі селища відбувся святковий концерт, на який зібрались місцеві жителі та численні гості.
Тематичний концерт почався зі слів подяки ветеранам та родинам військових, сини яких сьогодні проходять військову службу в Збройних Силах України.
На святі були відзначені і вручені цінні подарунки жителям – подружжям, які святкують у цьому році 50 та 60 років шлюбу.
На прикінці заходу гостей свята розважали професійні артисти та учасники художньої самодіяльності Васищівського селищного клубу, школярі та вихованці дитячого садка.
Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги