Харківська районна рада
Головна Новини У Харківському районі відбулося виїзне «кустове» засідання обласного штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 р.

У Харківському районі відбулося виїзне «кустове» засідання обласного штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 р.

28 Вересня, 2018.

27 вересня у Харківському районі під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації, голови обласного штабу Шахненка Є. Д. відбулося виїзне «кустове» засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2018/2019 років.
Участь у засіданні штабу взяли: голова Харківської районної ради Литвиненко М. В., голова Харківської райдержадміністрації Раїна Ю. І., начальник Головного управління Держпраці в Харківській області Рожанський В. А., керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, установ і відомств Харківської області, голови та керівники структурних підрозділів Харківської, Богодухівської, Краснокутської, Коломацької, Дергачівської, Золочівської, Зміївської райдержадміністрацій і районних рад та міста Люботин, голови місцевих рад цих районів.
Робота штабу почалася з вступного слова заступника голови облдержадміністрації Шахненка Є. Д. та доповіді директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації Магдисюка С.
Загалом до порядку денного засідання було включено 10 питань щодо роботи об’єктів житлово-комунального, енергетичного та газового господарства, об’єктів дорожнього комплексу, закладів охорони здоров’я, освіти та культури в осінньо-зимовий період 2018/2019 років.
Окрему увагу було приділено обговоренню проблемних питань, пов’язаних з підготовкою господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери та заходів щодо запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій у зазначений період.
Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги