Харківська районна рада
Головна Новини Міні-проекти "Разом в майбутнє" У Харківському районі урочисто відкрито 2 мініпроєкти-переможці обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

У Харківському районі урочисто відкрито 2 мініпроєкти-переможці обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

Незважаючи на епідеміологічну ситуацію в країні це не завадило прийняти участь у обласному конкурсі територіальним громадам та здобути перемогу з такими цікавими та дуже потрібними мініпроєктами. Мешканці селища активні та використовують будь-яку можливість для покращення умов для життя у своєму куточку.

04 вересня у селищі Буди пройшло урочисте відкриття 2 мініпроєктів «Співпраця громад – майбутній розвиток об’єднаної територіальної громади» та «Придбання сучасного спортивного комплексу для стадіону ім. Бобрових «Здорова нація – сильна Україна!».

В урочистому відкритті взяли участь: перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко, депутат Харківської обласної ради Володимир Горбатовський, голова Харківської районної ради Максим Литвиненко, заступник голови Харківської районної ради Олег Казаков, Південноміський голова Олександр Брюханов, Будянській селищний голова Всеволод Біліченко та інтиціативна група.

Мініпроєкт «Співпраця громад – майбутній розвиток об’єднаної територіальної громади» відноситься до II категорії учасників з загальним обсягом фінансування у сумі 1 011 718 грн. З них:

  • 454 745 грн. – кошти обласного бюджету;
  • 202 105 грн. – кошти районного бюджету;
  • 152 000 грн. – кошти селищного бюджету;
  • 152 000 грн. – кошти конкурсанта Будянської селищної ради;
  • 50 868 грн. кошти підприємства-партнера.

Метою проєкту було забезпечити комунальне підприємство «Благоустрій смт Буди» спеціалізованою технікою (трактором), дорожньою щіткою, відвалом для снігу, фронтальним навантажувачем, подрібнювачем відходів деревини, які будуть використуватись для виконання навантажувальних, ремонтних та інших робіт на території Будянської селищної та Південноміської рад.

Перемога мініпроєкту «Придбання сучасного спортивного комплексу для стадіону ім. Бобрових «Здорова нація – сильна Україна!» надала змогу створити сучасний спортивно-оздоровчий майданчик для підвищення рівня фізичної та загальної культури населення.

Загальний бюджет проєкту склав – 296 634 грн. З них:

  • 133 106 грн. – кошти обласного бюджету;
  • 73 948 грн. – кошти районного бюджету;
  • 60 000 грн. – кошти селищного бюджету;
  • 14 790 грн. – кошти конкурсанта (громадська організація «Будянська молодь»);
  • 14 790 грн. кошти підприємства-партнера.

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги