Харківська районна рада
Головна Новини У Харківському районі продовжує впроваджуватись медична реформа

У Харківському районі продовжує впроваджуватись медична реформа

16 Січня, 2020.

16 січня голова районної ради  Максим Литвиненко, голова райдержадміністрації Юрій Раїна, заступник голови райдержадміністрації Наталія Мєуш відвідали амбулаторію загальної практики сімейної медицини  м. Південне Комунального неприбуткового підприємства Харківської районної ради «Центр первинної медичної допомоги № 1 Харківського району».

У Харківському районі продовжується реформування медичної галузі. Наразі відновлено роботу амбулаторії ЗПСМ м. Південне КНП ХРР «ЦПМД № 1 Харківського району» та поліклінічного відділення у м. Південне КЗОЗ Мереф’янська  центральна  районна  лікарня.
Амбулаторія ЗПСМ м. Південне та поліклінічне відділення Мереф’янської центральної районної лікарні у м. Південне  розташовані у м. Південне, по вул. 1 Травня, 104\Кнорозова, 60.

Капітальні ремонтні роботи у приміщенні не проводилися майже 40 років, будівля не відповідала сучасним вимогам. Поступово, з 2015 року за рахунок коштів районного бюджету почали проводитись роботи з капітального ремонту медзакладу. В амбулаторії проведена заміна покрівлі, капітальні ремонти систем електро та водопостачання, водовідведення, проведена заміна магістральних та внутрішньо-будинкових систем теплопостачання, заміна вікон, утеплення фасаду, капітальний ремонт кабінетів, встановлені системи блискавкозахисту. Головним лікарем КНП ХРР «ЦПМД № 1, до складу якого входить амбулаторія, є Олексій Болгов (на посаді керівника  з 2011 року).

Одночасно були виконані роботи з  благоустрою та озеленення прилеглої території за допомогою бюджету Південноміської ради.
Наразі у поліклінічному відділенні  МЦРЛ проведено  ремонт фасаду з утепленням, фарбуванням, ремонт кабінетів (підлога облицьована плиткою, стіни обшиті гіпсокартоном, облицьовані плиткою, улаштовані підвісні стелі), замінені системи водопостачання, водовідведення, електропостачання з встановленням енергозберігаючих ламп, замінені двері, встановлена система відеоспостереження. Головний  лікар  КЗОЗ Мереф’янська  центральна   районна  лікарня є Віктор Чеверда (на посаді керівника з 1999 року).
Також було здійснено оснащення амбулаторії: придбано автотранспорт (повнопривідний автомобіль Chevrolet Niva), медичне обладнання, меблі медичні та офісні, комп’ютерна та оргтехніка. Для поліклінічного відділення придбано меблі медичні та офісні.

Зараз амбулаторія та поліклінічне відділення оснащені сучасним обладнанням, системами охорони та відео спостереження,  швидкісним підключенням до мережі Інтернет, що   відповідає сучасним вимогам реформування первинної  та вторинної ланок надання медичної допомоги.
Проведення ремонту у приміщенні амбулаторії ЗПСМ м. Південне та поліклінічного відділення МЦРЛ надало змогу забезпечити надання своєчасної та кваліфікованої медичної допомоги пацієнтам  та створити належні умови для роботи медичного персоналу.

Наразі заклад відповідає сучасним вимогам. Робота з даного напрямку в районі триває.

 

http://khrda.gov.ua/13012020-poliklinika

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги