Харківська районна рада
Головна Новини У Харківській райдержадміністрації відбулося засідання з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У Харківській райдержадміністрації відбулося засідання з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

22 Травня, 2020.

22 травня голова Харківської районної державної адміністрації Артур Товмасян провів засідання з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Харківському районі.

У засіданні взяли участь голова Харківської районної ради Максим Литвиненко, заступник голови Харківської державної адміністрації Наталія Мєуш, начальник Харківського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Харківській області Артем Астахов, начальник Харківського районного управління ГУ Держспоживслужби в Харківській області Людмила Антоненко, генеральний директор КНП ХРР «Мереф’янська центральна  районна лікарня» Віктор Чеверда, заступник начальника Харківського відділу поліції Головного управління національної поліції в Харківській області Андрій Дмитрієв, начальник управління ЖКГ, містобудування, архітектури, енергетики, захисту довкілля та цивільного захисту райдержадміністрації Олег Тройно, головні лікарі КНП Центрів первинної медичної допомоги району, члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

З 22 травня в Україні розпочався другий етап виходу з карантину. На сьогоднішньому засіданні обговорили продовження карантину на території України до 22 червня 2020 року та зняття низки обмежувальних карантинних заходів на території Харківської області. Як повідомив губернатор Харківщини Олексій Кучер, Харківська область готова до другого етапу виходу з карантину.

Вирішено зняти мобільний контрольно-пропускний пункт на в’їзді/виїзді з села Стрілеча.

Встановлення контрольно-пропускного пункту було вимушеною мірою, на яку довелося піти, враховуючи складну епідеміологічною ситуацію, яка склалася у населеному пункті. Артур Товмасян подякував всім мешканцям села Стрілеча за те, що поставилися з порозумінням до цієї вимушеної міри. Хоча ми і вступаємо у другу фазу пом’якшення карантину, не нехтуйте правилами безпеки. Продовжуйте тримати дистанцію між людьми у громадських місцях, продовжуйте носити захисні маски, дезінфікуйте руки.

Бережіть себе і своїх рідних!

http://khrda.gov.ua/22052020-kteb

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги