Харківська районна рада
Головна Новини У Харківській райдержадміністрації провели нараду з питань подальшої експлуатації водопровідних та каналізаційних мереж

У Харківській райдержадміністрації провели нараду з питань подальшої експлуатації водопровідних та каналізаційних мереж

20 Травня, 2020.

19 травня голова Харківської районної державної адміністрації Артур Товмасян провів нараду з питань подальшої експлуатації водопровідних та каналізаційних мереж у населених пунктах району, погашення різниці в тарифах КП “Комуненрго”.
У нараді взяли участь голова Харківської районної ради Максим Литвиненко, заступник голови Харківської державної адміністрації Наталія Мєуш, директор комунального підприємства “Комуненерго” Олег Левченков, начальник управління ЖКГ, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики, захисту довкілля та цивільного захисту райдержадміністрації Олег Тройно та голови місцевих рад.
На нараді обговорили питання щодо співфінансування КП “Комуненерго” з районного, міських, селищних та сільських бюджетів. Співфінансування підприємства є актуальним, адже це допоможе вирішити низку проблем, пов’язаних із водопостачанням та якістю питної води.
Також розглянули проблеми із водопостачанням, які існують в окремих населених пунктах Харківського району. Місцеві органи державної влади мають постійно взаємодіяти з працівниками “Комуненерго” та підтримувати зв’язок із населенням. Розв’язання проблем із водопостачанням є надважливим, адже всі мешканці району мають отримувати воду без перебоїв.

http://khrda.gov.ua/19052020-narada

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги