Харківська районна рада
Головна Новини Робоча поїздка керівництва району в с. Борисівка та с. Липці

Робоча поїздка керівництва району в с. Борисівка та с. Липці

21 Травня, 2020.

20 квітня голова Харківської районної ради Максим Литвиненко та голова Харківської районної державної адміністрації Артур Товмасян відвідали освітні заклади у селі Борисівка і селі Липці.

Також були присутнi депутат Харківської районної ради Анатолій Червоний, заступник голови Харківсьої райдержадміністрації Оксана Малишева та начальник відділу освіти Харківської райдержадміністрації Ольга Бабельчук.

У селі Борисівка функціонує загальноосвітня школа, де навчаються 45 учнів. У Борисівській школі нещодавно завершили ремонт і встановили 69 нових металопластикових вікон. Діти та працівники закладу мають навчатися і працювати у комфортних умовах. Також у селі Борисівка Артур Товмасян ознайомився із роботою фельдшерського пункту, місцевої бібліотеки та дитячого садка.
У селі Липці завітали до Липецької загальноосвітньої школи, де навчаються 194 учні. У Липецькій школі будуть проведені ремонтні роботи з обладнання евакуаційного виходу з другого поверху будівлі. Ці роботи мають бути завершені на початку серпня 2020 року.
Кошти на ремонт Борисівської та Липецької шкіл виділені рішенням Харківської районної ради від 17 березня 2020 року відповідно до районної Комплексної програми модернізації матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти, позашкільної освіти та міжшкільних навчально-виробничих комбінатів Харківського району.

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги