Харківська районна рада
Головна Новини Привітання голови Харківської районної ради Максима Литвиненка з Днем журналіста України!

Привітання голови Харківської районної ради Максима Литвиненка з Днем журналіста України!

06 Червня, 2019.

Шановні працівники засобів масової інформації!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста!

Ваша праця потрібна і відповідальна. Саме ви професійно та неупереджено на своїх робочих місцях правдиво і об’єктивно творите історію сьогодення, відображаючи сучасність.

Попри всі проблеми та перешкоди чесно робите свою справу, відстоюєте принципи справедливості, демократії і законності. Повсякденне самовіддане служіння обраній справі, оперативність та ексклюзивність винагороджуються вдячністю українців.

Ваше прагнення до висвітлення актуальних проблем сьогодення, оперативність в опрацюванні, осмисленні і подачі матеріалів, об’єктивність інформаційного повідомлення відіграють вирішальну роль у сучасному світі та є незамінними для забезпечення повноцінного життя нашого суспільства.

Нехай ваша, подекуди дуже непроста, але така необхідна праця, приносить вам тільки задоволення. Адже журналіст, як і лікар, тримаючи руку на пульсі часу, стежить за суспільним здоров’ям. Тож дякуємо вам за вашу непереборну віру у велике майбутнє нашої держави, за те, що для вас моральні цінності й патріотизм — не просто слова.

Натхнення, ексклюзивних новин, змістовних тем, неординарних спікерів, повної реалізації у своїй галузі, затребуваних матеріалів та щирої уваги небайдужого оточення!

 

З повагою
Голова Харківської районної
ради                                                                                                                                             М. Литвиненко

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги