Харківська районна рада
Головна Новини Привітання голови Харківської районної ради Максима Литвиненка з Днем медичного працівника!

Привітання голови Харківської районної ради Максима Литвиненка з Днем медичного працівника!

21 Червня, 2020.

Дорогі працівники медичних закладів!

21 червня ми відзначаємо чудове свято ‒ День медичного працівника!

Немає такої людини, яка б не стикалася у своєму житті з медициною. Адже кожен хоче прожити довге активне життя, а для цього треба попереджати появу хвороби або лікувати, якщо вона вже з’явилася.

Медичним працівникам люди довіряють найдорожче ‒ свої життя і здоров’я. Така довіра вимагає від лікарів не тільки найсучасніших знань та високої кваліфікації, повної самовіддачі, але і кращих людських якостей. У найважчі моменти медики приходять на допомогу, рятують життя та здоров’я людей.

Праця медичного працівника ‒ це високе служіння в ім’я і на благо людей. День медичного працівника ‒ це свято не тільки лікарів, а й фельдшерів, медсестер, молодшого персоналу, адже ніякий сучасний прилад не замінить чуйного й уважного ставлення до хворого.

Шановні колеги!

Ваш високий професіоналізм, вірність своїй справі й милосердя дозволили багатьом людям повернутися до активної діяльності, набути впевненості в завтрашньому дні, знову відчути радість і повноту життя!

Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, віри у власні сили, нових звершень та успіхів у професійній діяльності!

Зі святом!

 

З повагою, 
Голова районної ради                                                                                                               М. Литвиненко

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги