Харківська районна рада
Головна Новини Почесні громадяни Харківського району та голова Харківської районної ради М.Литвиненко вручили відзнаки Біленькому В.П.

Почесні громадяни Харківського району та голова Харківської районної ради М.Литвиненко вручили відзнаки Біленькому В.П.

28 Жовтня, 2019.

Сьогодні Почесні громадяни Харківського району:

  • ПУГАЧОВ Віктор Іванович;
  • НЕЧИПОРЕНКО Олександр Сергійович;
  • НАЗАРЕНКО Сергій Григорович;
  • КАЗАКОВ Олег Євгенович;
  • ЧЕВЕРДА Віктор Михайлович,

відвідали БІЛЕНЬКОГО Володимира Павловича – заслуженого лікаря України, Почесного громадянина м. Мерефа, якому рішенням ХХХІІ сесії Харківської районної ради у поточному році було присвоєно звання «Почесний громадянин Харківського району».

Голова Харківської районної ради Литвиненко М.В. та заступник голови Харківської райдержадміністрації Мєуш Н.В. вручили Володимиру Павловичу відзнаки Почесного громадянина: нагрудний знак, посвідчення та диплом і зазначили, що його ім’я внесено до Книги Почесних громадян Харківського району.

Біленький В.П. розпочав свою роботу у Харківському районі з 1980 року лікарем-хірургом хірургічного відділення Комунального закладу охорони здоров’я Мереф’янська центральна районна лікарня. З 1995 до 2014 року працював завідуючим хірургічним відділенням КЗОЗ Мереф’янська ЦРЛ. За час роботи хірургом виконав більше 7 тисяч оперативних втручань на черевній порожнині, сечостатевій системі, судинах з позитивними наслідками. Має 5 Патентів України на винахід, печатні праці в наукових хірургічних журналах ВАК України.

Він член Харківського обласного комітету профспілок медичних  працівників з 1992 року, голова профспілкового комітету Мереф’янської центральної районної лікарні з 1988 року, депутат Мереф’янської міської ради, голова постійної комісії з охорони здоров’я, материнства та дитинства з 1994 року 4 скликань, йому присвоєно звання заслуженого лікаря України та Почесний громадянин міста Мерефи, нагороджений почесним знаком за особисті заслуги перед містом.

Литвиненко М.В. щиро подякував Володимиру Павловичу за його самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я тисяч наших краян, віру і надію, яку він подарував людям, вірність високому покликанню благородної професії медика, сердечну чуйність. Побажав чистого і мирного неба, світлих і неповторних вражень, здоров’я і надалі дотримуватись життєвого принципу: «Любити життя!».

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги