Харківська районна рада
Головна Новини Децентралізація Парламент може зробити черговий крок у підтримці громад, - Глава Уряду на відкритті нової сесії Верховної Ради України

Парламент може зробити черговий крок у підтримці громад, – Глава Уряду на відкритті нової сесії Верховної Ради України

04 Вересня, 2018.Децентралізація

Будь-який політичний інтерес не може бути вищим за інтереси громадян та держави і будь-які рішення, які будуть ухвалюватися в наступні місяці, мають відповідати передусім принципам відкритості і правдивості. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час виступу у Верховній Раді з нагоди відкриття нової парламентської сесії.

«Нова сесія – це нові можливості і нові виклики. Хочу подякувати за продуктивні минулі сесії, коли нам вдавалося знаходити порозуміння і приймати рішення. Ця сесія – визначальна з огляду на передвиборчий процес. Виборча кампанія неодмінно матиме вплив на якість прийняття рішень і життя країни. Але будь-який політичний інтерес не може бути вищий за інтереси громадян та держави», — сказав Володимир Гройсман.

Серед іншого він нагадав, що існують певні загрози в продовженні децентралізації. «Парламент має і надалі удосконалювати законодавство і надати новий подих реформі. Це буде міцним кроком у підтримці громад», — сказав Володимир Гройсман.

Джерело інформації — портал Децентралізація влади.

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги