Харківська районна рада
Головна Новини На Слобожанському ярмарку представлені 2,5 тисячі видів товарів від 700 підприємств

На Слобожанському ярмарку представлені 2,5 тисячі видів товарів від 700 підприємств

30 Вересня, 2018.

Такі дані навела голова ХОДА Юлія Світлична. 30 вересня вона відвідала головне торжище регіону разом із представником Президента у Верховній Раді України Іриною Луценко та іноземними делегаціями, що прибули на Харківщину для участі в Х Міжнародному економічному форумі.

Керівник області привітала всіх учасників ярмарку та відзначила, що з кожним роком кількість представлених на ньому підприємств та товарів тільки збільшується.

«Сьогодні ми з вами підводимо символічні підсумки збору врожаю. Тут представлені 700 підприємств, 2,5 тисячі видів товарів. Ціни – від виробника. Гарний настрій, яскраві експозиції, велика кількість  людей, які сьогодні завітали з добром на Слобожанщину. Впевнена, що разом, об’єднуючи зусилля, ми зможемо зробити нашу Слобожанщину сильним, міцним краєм та краєм, що розвивається», – сказала керівник області.

Вона подякувала представникам всіх районів Харківщини, які беруть участь у ярмарку. Голова ХОДА також нагадала, що Великий Слобожанський ярмарок уже традиційно став продовженням Міжнародного економічного форуму. Цього року захід відвідали 35 міжнародних делегацій та 18 надзвичайних і повноважних послів. А одним із результатів форуму стало залучення біля 6 млрд грн до економіки Харківщини.

Деякі з іноземних гостей залишилися в Харкові, щоб особисто відвідати ярмарок. Серед них – Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук.

«Я від імені всіх міжнародних учасників ярмарку хочу передати вам вітання та запевнення про нашу зацікавленість у Харківщині: Харківщині аграрній, Харківщині промисловій, Харківщині туристичній», – сказав він, звертаючись до учасників ярмарку.

Пан посол наголосив, що Канада особливо зацікавлена в промисловому потенціалі Харківської області.

Джерело інформаціїhttps://kharkivoda.gov.ua/36/95141

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги