Харківська районна рада
Головна Новини Коментар Юлії Світличної з нагоди Дня Харківської області

Коментар Юлії Світличної з нагоди Дня Харківської області

20 Вересня, 2018.

Щиро вітаю земляків із Днем Харківщини! Успіх нашого регіону складається з успіху кожної людини, яка живе в Харківській області. Кожен із нас своєю щоденною працею, наполегливим навчанням, своїми творчістю та енергією створює сучасність та закладає фундамент майбутнього Харківщини.
І це майбутнє обов’язково буде світлим та яскравим. Адже сьогодні регіон активно розвивається. У кожному районі та кожній громаді зараз реалізуються проекти, на які чекали десятиліттями. Ми оновлюємо інфраструктуру, зміцнюємо матеріально-технічну базу шкіл, ремонтуємо лікарні, відбудовуємо об’єкти культури та спорту, освітлюємо села й вулиці. Попереду – багато роботи, адже велика кількість питань ще не вирішена. Проте маю впевненість, що разом харківська громада може «гори перевернути».
У цей святковий день не тільки вітаю земляків, але й дякую всім – за небайдужість, активну громадську позицію, любов до рідної землі та той внесок, який кожен робить у розвиток Харківщини. Бажаю щастя, здоров’я, наснаги й сил. Досягнемо успіху разом!
Джерело інформації – https://kharkivoda.gov.ua/comments/94893
Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги