Харківська районна рада
Головна Новини Керівництво району відвідало Амбулаторію загальної практики сімейної медицини в с. Мала Рогань

Керівництво району відвідало Амбулаторію загальної практики сімейної медицини в с. Мала Рогань

09 Липня, 2019.

photo

09 липня голова районної ради Максим Литвиненко та голова районної державної адміністрації Юрій Раїна перевірили роботу нещодавно збудованої Амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Мала Роганьї комунального некомерційного підприємства Харківської районної ради «Центр первинної медичної допомоги № 4 Харківського району».

Ця амбулаторія була побудована в рамках реформи сільської медицини. Вона повністю забезпечена новим сучасним обладнанням, медичними та офісними меблями, комп’ютерною технікою та безперебійним інтернетом. Тут створені найкращі сучасні умови для комфортного перебування як пацієнтів так і медичного персоналу.

Одним із найголовніших нововведеннь є те, що в амбулаторії працює система телемедичних послуг, яка впроваджена у Харківській області у якості пілотного проекту. Завдяки цьому надбанню мешканці можуть отримувати якісні, професійні консультації лікарів вторинного та третинного рівня. І для цього більше не потрібно особисто звертатися до фахівців обласних медичних закладів.

За інформацією завідувачки закладу Тетяни Панської малороганці давно чекали таких перетворень і тепер дуже задоволені і вдячні обласній та районній владі за реалізацію медичної реформи.

Джерело інформації – http://khrda.gov.ua/09072019-mrog

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги