Харківська районна рада
Головна Новини Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков перебуває з візитом на Харківщині

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков перебуває з візитом на Харківщині

30 Липня, 2020.

Очільник українського парламенту Дмитро Разумков ознайомиться з роботою низки промислових підприємств регіону. Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, народні депутати України  супроводжуватимуть спікера Верховної Ради України.

Дмитро Разумков, зокрема, відвідає АТ «Хартрон», Харківський машинобудівний завод «ФЕД» та державне підприємство «Харківський завод спеціальних машин».

Крім того, за його участі заплановано круглий стіл, присвячений обговоренню шляхів інтеграції виробництва та науки заради економічного розвитку. Захід відбудеться у науковій бібліотеці Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

У програмі перебування Дмитра Разумкова на Харківщині також спілкування з професорсько-викладацьким складом, курсантами Академії Національної гвардії України.

Після цього Голова Верховної Ради побуває на Чугуївському авіаційному ремонтному заводі, де ознайомиться з роботою підприємства та поспілкується з трудовим колективом.

Джерело інформації – http://www.oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/24514-golova-verkhovnoji-radi-ukrajini-dmitro-razumkov-perebuvae-z-vizitom-na-kharkivshchini

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги