Харківська районна рада
Головна Новини Голова ХОДА привітала аграріїв регіону з професійним святом – Днем працівника сільського господарства

Голова ХОДА привітала аграріїв регіону з професійним святом – Днем працівника сільського господарства

27 Листопада, 2018.

Голова ХОДА привітала аграріїв регіону з професійним святом – Днем працівника сільського господарства.

«Праця сільського робітника завжди важка, але надзвичайно відповідальна. Від неї залежить добробут кожної української родини, – сказала керівник області, звертаючись до харківських аграріїв. – Ваші знання, ваша наполеглива праця, ваша природна мудрість надають можливість розвивати українське село та сільське господарство, яке робить дуже вагомий внесок у розвиток економіки нашого регіону».

Юлія Світлична відзначила здобутки аграріїв Харківщини, завдяки яким, попри складні погодні умови цього року, регіон займає провідні позиції в країні. Зокрема, у 2018-му Харківська область має 1-і місця в Україні за валовим збором гороху, соняшнику та ячменю, а також 2-е – за валом пшениці. Керівник області також підкреслила великий внесок, який роблять працівники сільського господарства у розвиток соціальної інфраструктури області, роботу промисловості та підтримку української армії.

«Попереду в нас з вами надзвичайно велика робота, маємо багато викликів, багато над чим потрібно попрацювати, – сказала голова ХОДА. – Дякую вам за вашу відданість та безкорисну любов до рідного краю. Бажаємо, щоб кожен день вам приносив задоволення, а Харківщині та всій Україні – зміцнення».

Під час заходу Юлія Світлична передала аграріям Харківщини державні нагороди. Ордени «За заслуги» ІІІ ступеня отримали голова фермерського господарства «Кириченко М.» з Борівського району Микола Кириченко та директор приватного підприємства «Агропрогрес» з Кегичівського району Андрій Хвесик. Почесні звання «Заслужений працівник сільського господарства України» надано директорові товариства «Агрофірма «Надія» (Чугуївський район) Віктору Вергуну та генеральному директорові сільськогосподарського підприємства «Вільшанське» (Дворічанський район) Віктору Лебединському. Аграрії області також отримали відзнаки Міністерства аграрної політики та продовольства України й Харківської обласної державної адміністрації.

Джерело інформації – https://kharkivoda.gov.ua/news/96164

 

 

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги