Харківська районна рада
Головна Новини Охорона здоров'я Голова Харківської районної ради Максим Литвиненко долучився до благодійної акції "Червона лінія життя"

Голова Харківської районної ради Максим Литвиненко долучився до благодійної акції “Червона лінія життя”

12 Лютого, 2020.Охорона здоров'я

Ініціатором акції #Червона_лінія_життя є Харківський обласний центр заготівлі та переробки плазми «Харків-Плазма». Зібрана тут плазма у вигляді препаратів, у кінцевому рахунку, рятуватиме життя онкохворих дітей Харківщини на безкоштовній основі.

До добровільної акції долучився голова Харківської районної ради Максим Литвиненко.

Свій професійний шлях він почав з медицини. Свого часу був лікарем-хірургом, заступником головного лікаря Харківського району з медичного обслуговування населення та начальником відділу охорони здоров’я Харківської районної державної адміністрації. Тож, проблеми із забезпечення медичних закладів ліками йому давно відомі.

І дізнавшись про благодійну безстрокову акцію, що допомагає лікарням отримувати безкоштовно ліки на основі плазми, прийняв рішення підтримати її особисто. «Сам долучився до донації плазми крові, – зазначив Максим Литвиненко, – і вас запрошую! Не хворійте!».

Нагадуємо, що благодійна акція #Червона_лінія_життя стартувала наприкінці минулого року. Вона передбачає безоплатну передачу вартісних ліків на основі плазми крові, тяжкохворим, що перебувають на стаціонарному лікуванні в медичних закладах Харкова. Але це можливо лише за умови здачі плазми крові донорами-добровольцями у Харків-Плазма на безоплатній основі, бо плазма крові – основна сировина для ліків.

Харків-Плазма працює за адресою: м. Харків, вул. Академіка Павлова, 271, ст. метро Академіка Павлова, будівля “Радмір Експохол”, з 08:00 до 16:00 (крім вихідних). З нетерпінням чекаємо на вас!

До добровільної акції долучився голова Харківської районної ради Максим Литвиненко

#Я_Донор #Червона_лінія_життя До добровільної акції долучився голова Харківської районної ради Максим Литвиненко. Свій професійний шлях він почав з медицини. Свого часу був лікарем-хірургом, заступником головного лікаря Харківського району з медичного обслуговування населення та начальником відділу охорони здоров'я Харківської районної державної адміністрації. Тож, проблеми із забезпечення медичних закладів ліками йому давно відомі. І дізнавшись про благодійну безстрокову акцію, що допомагає лікарням отримувати безкоштовно ліки на основі плазми, прийняв рішення підтримати її особисто. «Сам долучився до донації плазми крові, – зазначив Максим Литвиненко, – і вас запрошую! Не хворійте!».Нагадуємо, що благодійна акція #Червона_лінія_життя стартувала наприкінці минулого року. Вона передбачає безоплатну передачу вартісних ліків на основі плазми крові, тяжкохворим, що перебувають на стаціонарному лікуванні в медичних закладах Харкова. Але це можливо лише за умови здачі плазми крові донорами-добровольцями у Харків-Плазма на безоплатній основі, бо плазма крові – основна сировина для ліків. ?Харків-Плазма працює за адресою: ?м. Харків, вул. Академіка Павлова, 271, ст. метро Академіка Павлова, будівля "Радмір Експохол", ⏰з 08:00 до 16:00 (крім вихідних). ?З нетерпінням чекаємо на вас!

Опубліковано Харківський обласний центр заготівлі та переробки плазми «Харків-Плазма» Вівторок, 11 лютого 2020 р.

Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги