Харківська районна рада
Головна Новини Для нас важливо мати пряму комунікацію та право законодавчої ініціативи. Голова ХОДА

Для нас важливо мати пряму комунікацію та право законодавчої ініціативи. Голова ХОДА

29 Серпня, 2018.

28 серпня голова ХОДА взяла участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, яке пройшло в Харкові.
«Це вже п’яте виїзне засідання комітетів Верховної Ради, яке проводиться в нашому регіоні. Для нас дуже важливо мати пряму комунікацію та право законодавчої ініціативи», — зазначила Юлія Світлична.
Керівник області підкреслила, що питання соціального захисту мають бути пріоритетними для представників влади всіх рівнів.
«Ми багато спілкуємося з людьми – на підприємствах, в організаціях, виїжджаємо на місця. І більша частина питань, які вони підіймають, стосується соціальних гарантій та охорони здоров’я. Такі питання мають бути першочерговим для влади, — підкреслила Юлія Світлична. — В Харківській області багато учасників і ветеранів операції об’єднаних сил, ліквідаторів чорнобильської аварії та інших категорій населення, які потребують особливої уваги до виконання соціальних гарантій, які надає держава. Маючи додаткові можливості, завдяки бюджетній децентралізації, обласний та місцеві бюджети сьогодні мають можливість долучатися до фінансування відповідних програм».
Вибачте, в данний момент не має доступних опитувань.Архів опитувань

Останні новини

Про заслуги